Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.06.07. 16:16 bogyisz

Programajánló

Laurie Anderson koncert
2007. június 11. hétfő 19:30
Művészetek Palotája

A számos művészetágban ténykedő, műfajközi állapotokat létrehozó előadó már bő tíz éve nem járt Budapesten. Laurie Anderson ritkán ad ki lemezeket -korunk zeneiparát méltóságteljesen és akaratlanul kérdőjelezve meg ezzel. Most új műsorral készül.


Honvéd Férfikar és a Berkesi Trió
2007. június 9., szombat, 20:00
Millenáris Fogadó

A Honvéd Férfikar, Magyarország egyetlen hivatásos férfikórusa, vendégfellépőikkel most koncertsorozatot adtak, melynek szombaton lesz a záróestje. A Berkesi Trióval közös koncerten Muck Ferenc vendégszerepel –mindez a Millenáris Fogadóban.


Vitorlásverseny Balatonfüreden
2007. június 9.

Izmos fiúk, hűsítő szél, nyári meleg, lógó kötelek és kötélen lógók. Mindenféle nemzetek találkozása a Balatonban, aki nem tud vitorlázni, annak javasoljuk, hogy nézdegélje a partról.


A Graphicum bemutatója
2007. június 14.
Gödör Klub

72 alkotó 200 munkáját tartalmazó, illatos, gyönyörű, kifinomult és kimunkált. A Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társaságnak kezdeményezésére, neves tervezőgrafikusok által zsűrizett alkotások gyűjteménye.


100 éves a Vajdahunyadvár –kiállítás

2007. június 9-től
Magyar Mezőgazdasági Múzeum

Tudtuk-e, hogy a Vajdahunyadvár építésze - Alpár Ignác - három korszak stíluselemeit felhasználva három épületszárnyat tervezett; egy románt, egy gótikust és egy reneszánsz-barokkot? Így a kiállítás négyszáz négyzetméterén 3 részből álló kiállítás vár mindenkit.

POSZT
2007. június 7-16.
Pécs

POSZT, avagy a VII. Pécsi Országos Színházi találkozó Európa 2010-es Kulturális Fővárosában. Konferenciák, rendezvények, előadások, vendégszereplők és vendégnézők. Tessék válogatni!

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása