Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2008.04.26. 21:13 Xanadu

Az opera "Michael Jacksonja": Kálmán Péter

 

Kicsi a világ! Egy művésznek legalábbis elég kicsi, ahhoz, hogy keresztül–kasul bejárja. Kálmán Péter baritonját megismerhette New York és Tel-Aviv, Miskolc és Zürich számos opera rajongója. Bár Sebő Feri szerint az elit kultúra legelitebb műfajában jeleskedőknek kijár a pezsgő, kaviár, szmoking, na meg a hatlovas hintó, mégsem csodálkoztunk, hogy a pesti találkozóra egy mikrobuszban került sor.

 

Az Abszolút road movie első állomása egy hentesüzlet volt, ahol, ha szerelmi bájitalt nem is, de sültkolbászt végszámra kaptunk. Operaénekesüknek a vegetáriánus étrend: alma! Utóbbi, táplálék kiegészítő gyanánt, azért előkerült a kalóriadús húsétel utánJ. Forgatásunk során ez volt az egyetlen jele annak, hogy az énekes a sportolóhoz hasonlatosan élJ, persze, csak ami a szigorú időbeosztást illeti.

Zürich után a Thália Színház-beli fellépés kikapcsolódást jelent a karrierépítés fárasztó szertartásai közepette:a fellépéseket követő, kötelező szponzor-sztár-eszem-iszom rangadó nem Kálmán Péter szájíze szerint való. Pedig, mint kiderült, a mi Sebő Ferink nem sokat tévedett e luxus fejvadászatokon folyó pezsgőt és kaviárt illetően, sőt!

S, hogy az utcai pultnál elfogyasztott kolbász és /vagy tarja íze mellett mi térítheti el hazánkfiát a gazdag milliárdosokkal való pacsizástól? Természetesen, csak egy ifjúkori pályatárs, aki nem fukarkodik a bolognai mártással, sem a baráti kritikával. Hiába, azaz épp fordítva: nem hiábaJ! Madarat tolláról, embert barátjáról…  

 

Abszolút igazság: még egy világot jelentő deszkásnak is megremeg a térde rivaldafénybe lépés idején!

Abszolút pletyka: Kálmán Péter a computere előtt érzi igazán otthon(osan) magátJ!

Abszolút aranyköpés: „Te vagy az opera Michael Jacksonja” (Sebő Feri)

Abszolút recept, avagy az énekes sikerének titka: 50% hang, 10% színészi tehetség, és 40 % szerencse.

Abszolút magánügyJ: Kálmán Péter a nőkben a lábfejet imádja!

Abszolút rekorder: Pavarotti 1981-ben, 160 kiló testsúllyal!

 

Adás napja: 2008. április 24.

Nézd meg!

1 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.05.13. 14:41:55

Neki van igaza, a franc se akarna a mai milliárdosokkal pacsizni.
süti beállítások módosítása