Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.05.07. 13:15 bogyisz

Programajánló

Kempelen kiállítás

2007. május 28-ig
Műcsarnok

Kempelen sakkautomatáján több, mint 200 éve gondolkozik a tudósok és a laikusok világa. Egy legenda szerint a sakkautomatában egy törpe ült, ő volt az agya az érthetetlen masinának. Megelevenedett Kempelen sakkautomata –törpe nélkül.

Pálinka Fesztivál 2007

2007. május 11-13.
Városháza Park

A pálinka nem szeszesital és nem az, amit legtöbbször kiadnak a pultból a lerészegedni vágyóknak. Kóstolj a 300 féle pálinkából és tanuld, tapasztald a különbséget jazz, utcazene és világzene társaságában.

Bankett

2007. május 10. és 11. 20:30
Trafó

Kovács Gerzson Péter és a TranzDanz megtáncoltatja az agyunkat a Bankett című táncelőadással, melynek zenéjét DJ Palotai szerezte.

KuloCity

A Kulocity című könyv nem olvasni-, hanem látnivaló. Olykor barátságos, olykor rémisztő képekre lehet bukkanni benne. Külön említést érdemel a „Grafikus vagyok bazdmeg!” alkotás. A könyv szerzőjével, Stark Attilával készített Abszolút adást megnézhetitek az mtv archívumában. A könyvet nagyon jó érzés kézbe venni, amolyan gusztusos.

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása