Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.11.06. 11:12 bogyisz

A rózsa neve…Gyuri!

Egy hajdani „első osztályú pesti srác” álma teljesült, mikor a hazai televíziózás emblematikus figurájaként, a sokak által szeretett (és sokak által kritizált) média sztárok egyikeként vonulhatott be a (média) történelembe. Nemcsak a nosztalgiázni vágyók lelhetik kedvüket a Rózsa György portréját megrajzoló adásban! A tévés „hőskorszak” kutatói is számos érdekes adalékhoz férhetnek hozzá a Tízen túliak társasága, és más, tévé történeti szempontból legendás adás agytrösztjének és az Abszolút Ferijének randiján.


Rózsát hallgatva elhisszük, hogy az ötvenes évek szűk levegőjébe beszivárgó katódsugárzás a vasfüggönyön túli világ üzenetét hozta a legvidámabb barakk szürke hétköznapjaiba.
Megtudhatjuk, hogy miből, vagyis, hogy kiből lesz a cserebogár, s hogy hősünk a főváros mely bugyrából jutott a gyerek fejjel vágyott csúcsra.
Dramaturgiai magaslat a pestiesen „a Rózsa” néven emlegetett sztár találkozása a volt Izabella utcai otthonát jelenleg birtokló szabolcsi családdal  
Szívhez szóló, az Abszolútban már megszokott exkluzív pillanatoknak lehetünk tanúi a szintén nem érdektelen személyiségű Feri nyomába szegődve: fogadás a lovin, gyertyafényes vacsora, vallomás Rózsa úr érzékeinek birodalmából.
S hogy mentolos lenne -e inkább a híresség, avagy áfonyapalacsinta ízű, amennyiben rágógumi lehetne?  Feri mindenre fényt derít az évfordulós gesztusértékkel is bíró adásban.
Befejezésül álljon itt a blogger-társaknak kis ajándékként Feri e heti aranyköpése: „A televíziózás az elme rágógumija”

Adás napja: 2007. november 10.

Nézd meg!

Szólj hozzá!

Címkék: rózsa györgy epizód


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása