Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.06.06. 18:57 bogyisz

Budapest boldogságfalva. Vagyis mi lenne ha kolbászból lenne a kerítés?

Ha Budapest lenne Boldogságfalva, biciklisztrádán közlekednénk és letalálnánk a metróba. Boldogságfalván nem lennének gagyiüzletek és gagyifeliratok, gagyiházak, gagyiutcák, minden használható lenne, és a tetejébe még dizájnos. De mi a dizájn? Annyi válasz ahány dizájner. Mi a Kolbász Stúdióéra, vagyis Orlay Balázs és Kukorelli Péter válaszára voltunk kíváncsiak. És tudtak újat mondani meg mutatni. Budapesti road-movie designerekkel a Gellérthegytől a Múzeum kerten és a VIII.keren keresztül a Corvintetőig vasárnap 17:00-kor az Abszolútban.

Adás napja: 2007. június 10.

Nézd meg! 

3 komment

Címkék: epizód kolbász stúdió


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kordasszmel 2007.06.11. 08:51:15

A Kolbász elérhetőségére lennék én kíváncsi.
(Kukorelli Péter, Orlay Balázs)

Tündi · http://edes-mind-egy.blog.hu 2007.06.11. 16:33:31

A bemutatottak alapján csak meg tudom emelni a kalapomat a két fiatalember előtt. Nekem nagyon tetszettek az általuk tervezett dolgok. Mikor lesz vmi a Pál utcai fiúk projektből?
süti beállítások módosítása