Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.05.24. 13:50 bogyisz

Programajánló

Fotókiállítás: Fotográfia – Párbeszédek és állásfoglalások
2007. június 10-ig
Ludwig Múzeum

A kiállítás 14 éves gyűjtőmunka eredményéből válogat. Az elszaporodott fotósok és fotókiállítások országában végre egy eredeti. Nem mindennapi klasszik.

Balaton-körbetekerés
Május 26.
Siófok


Nem ottalvós, egyben letekerős, nem nagyon megállós tehát nem sörözős tekerés. Találka: Siófok központ, Víztorony, az említett napon, reggel 9-kor, minekután este 7-ig be kell érkezni a rajtba. Várható időjárás.

Cseh street-art
2007.június 15-ig
Boráros tér

Cseh képzőművészek birtokukba vették a Boráros téri aluljáró egy részét. Mi pártoljuk, ha valaki utcára viszi művészetét: üvegfalakon, üzlethelyiségek keretein, itt-ott-amott, meg egyébként is, aluljáróban. Főleg ha cseh.


Goya kísértetei
a mozikban

Milos Forman rendezte, szerintünk zseniális. Inkvizícióról, Francisco Goya-ról, festményeiről, melyben döbbenetes éleslátással ábrázolta a XVIII. század végi Spanyolországot, kegyetlenségeivel, igazságtalanságaival és szépségeivel –derül ki mindez a filmből is.

 


Szólj hozzá!

Címkék: programajánló


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása