Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.05.14. 17:04 bogyisz

Programajánló

PASO születésnapi koncert
2007. május 18.
A38

A Pannonia Allstars Ska Orchestra azzal a feltett szándékkal alakult 2003-ban, hogy elhozza Magyarországra a Jamaikából származó ska zenei stílust. Összegyűjtöttek az ország underground zenekaraiból pár tagot, akikkel járják az országot, koncerteket adnak. A buli attól szülinapi, hogy 4 éves a szerveződés.


50 év aranypálma díjai
Május 4-20.
Örökmozgó mozi

19 klasszikus, ahogy mondani szokták egyesek, alapmű. Többek között a Titkok és hazugságok (1996), amiről az rémlik, hogy 5 évvel ezelőtti film, de kiderült, már ötödik osztályos.


Magyar írók Berlinben a XX. század elején
2007. márius - szeptember
Petőfi Irodalmi Múzeum

„Nekünk ma Berlin a Párisunk” - Magyar írók Berlin-élménye 1900–1933 című kiállítás a XX. század első felében Berlinben járt magyar alkotók élményeit dolgozza fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Petőfi Irodalmi Múzeumban látható kiállításon levelek, szerződések, díjak, meghívók, útlevelek, szépirodalmi műrészletek láthatók. Tiszta kultúra, a javából.


Kabaré 100

2007. május 18. – szeptember 20.
A Budapesti Történeti Múzeum

A Teréz körúti Bonbonnière éppen 100 éve nyitott, az első magyar nyelvű kabaréval, a mai Művész mozi helyén. A kiállítás arról szól, ami megmaradt ebből az utókornak.
A kabaré annak köszönhette népszerűségét, hogy kritikával illette, kifigurázta a társadalmat, eltűnésével hiányérzetet keltve maga után.


WAMP, avagy wasárnapi művész piac
2007. május 20. vasárnap, 10.00 - 18.00
Erzsébet tér, volt buszpályaudvar

A WAMP egy tömegtermékek elleni harcos, a hazai iparművészet fóruma, ahol mindenféle jó dolgot lehet venni, ezek közül sok színes és felesleges tárgy van, de akad hasznos is, és a nők nagy része hosszú órákat tud nézelődni ezen tárgyak között.

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása