Gyorskölcsön

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

2007.04.27. 17:19 bogyisz

Abszolút programajánló

Palya Bea koncert

2007. április 27., 21 óra Tandem

Palya Bea az a lány, aki a Marie Claire citylight-jain nem a Bombera Kriszta meg a Hámori Gabi. Úgy néz ki, mint egy brazil szappanopera-sztár és április 27-én, pénteken 21 órakor a Tandem Caféban koncertet ad.

http://www.tandemcafe.hu/?page=9

Kávécsarnok

2007. április 28., 19 óra, Örkény Színház

Az Örkény Színház Kávécsarnok című előadását azért ajánljuk, mert az előadást még sem mi, sem más az ismerőseink közül nem látta, ezért még rosszat sem hallottunk róla. Ápr. 28-án, szombaton este 7-kor Örkény Színház, Kávécsarnok.

http://www.orkenyszinhaz.hu/program/kavecsarnok.php

Szoborszínház

2007. április 19 – június 24. Szentendrei Művészet Malom

Ha valaki fejében idegen fogalom lenne a szoborszínház, kattintson – mi egy színpadi kép kimerevítéseként éljük meg. Ápr. 19 és június 24. között a Szentendrei Művészet Malomban látható a Szoborszínház Ofra Zimbalista szobrászművész kiállítása.

Tesla transzformátor

2007. augusztus 21-ig Csodák Palotája

Tesla, régi emberünk. Nélküle nem lenne se modern tánczene, se iPod, se hurrikán-előrejelzés, se semmi. Különben is a Csodák Palotáját általában szeretjük. Ott bepótolható mindaz, amit a szelleműző fizikaórákon elmulasztottunk. Hangzó fények, geometriák, monocikli, holdséta, varázstükör.

http://www.csodakpalotaja.hu/engine.aspx?page=zene_szamok

Minden rossz varieté

2007. április 30. 22:30 Süss Fel Nap

Vicc az elbénázott színházról. A TÁP Színház szórakoztat vagy felidegesít. Minden rossz varieté - Záró buli április 30-án hétfőn 22:30kor a Süss Fel Napban.

http://www.szinhaz.hu/index.php?id=1511&cid=17189

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása